Just4You
Bun venit pe just4you , ramai cu noi si bucura-te de cele mai frumoase experiente si inregistreaza-te ...

Tutorial depistare anti SS !!!

In jos

Tutorial depistare anti SS !!!

Mesaj  Icsulescu la data de Lun Iun 12, 2017 3:16 pm

STEAM ONLY

Atentie: Metoda este valabila doar pentru cei care detin STEAM ORIGINAL si doar pe rezolutiile 800x600, 1024x768, 1280x1024

Pe rezolutia 640x800 va aparea mesajul din prima linie insa nu este vorba de nici un Anti-SS avand in vedere ca wall hackul nu este compatibil cu aceasta rezolutie.

Pentru cei care nu stiu cum arata pozele la rezolutiile mentionate, NU VA IMPLICATI si lasati un alt admin urmand ca voi sa ii cereti sa va ghideze pentru a intelege.


1. Executati comanda amx_shoip nume saustatus in consola pentru a lua STEAM-ID NUMERIC al jucatorului dupa care verificati daca este original sau fake intrand pe siteul http://steamidfinder.com. Trebuie sa va apara userul existent pe steam asta in cazul in care acesta are deja un profil activat lucru care este majoritar in proportie de peste 90%.

2. Executati comanda amx_ss in consola facand 3 poze. De exemplu amx_ss KID 3

3. Cazurile de depistare ale jucatorului care foloseste anti-ss sau este curat sunt:

a. Jucatorul joaca curat

In pozele originale vor aparea urmatoarele:

- In Prima poza nimic - Poza a doua va aparea odata scrisul "Screenshot facut jucatorului X de catre adminul Y data ceasu"

https://i.imgur.com/gwgXz.png

- In Poza a doua va aparea odata scrisul "Screenshot facut jucatorului X de catre adminul Y data ceasu"

https://i.imgur.com/hZY5v.png

- In Poza a treia va aparea de doua ori scrisul "Screenshot facut jucatorului X de catre adminul Y data ceasu"

https://i.imgur.com/yD93j.png


b. Jucatorul foloseste anti-ss

In pozele cu anti-ss vor aparea urmatoarele:

- In Prima poza va aparea odata scrisul "Screenshot facut jucatorului X de catre adminul Y data ceasu" deoarece este o duplicare a primei poze originale ce contine dovada de wall in care in mod normal lipseste linia de informatie in urma folosirii comenzi amx_ss, poza care bineinteles, codatul nu o va trimite urmand sa trimita urmatoarea poza.


Poza originala fara anti-ss: http://img804.images...ekabul0000h.png (poza care nu o va trimite)
Poza cu anti-ss: http://img14.imagesh...ekabul0001f.png (prima poza care o a trimite)

- Poza a doua va aparea de doua ori scrisul "Screenshot facut jucatorului X de catre adminul Y data ceasu"
http://img577.images...ekabul0008c.png

- In Poza a treia va aparea de trei ori scrisul "Screenshot facut jucatorului X de catre adminul Y data ceasu"
http://img210.images...dekabul0010.png
Concluzie: Elementul definitoriu in a recunoaste Anti-SS insa doar asupra clientilor cu STEAM ONLY ORIGINAL este asadar LINA DIN CONTINUTUL PRIMEI POZE"Screenshot facut jucatorului X de catre adminul Y".

APARE LINIA = ANTI-SS ACTIVAT
NU APARE LINIA = ANTI-SS DEZACTIVAT
PRIMA POZA ESTE CEA INCRIMINATORIE , ACOLO TREBUIE SA FITI CEI MAI ATENTI RESTU NU CONTEAZA !! TINETI MINTE CE E SCRIS MAI SUS : CAND APARE LINIA ARE ANTI - SS CAND NU APARE NU ARE .


Atentie: Metoda este valabila doar pentru cei care detin STEAM ORIGINAL.
VALVE

La VALVE E aceeasi mancare de peste !! Prima poza treb sa NU contina linia aia : "Screenshot facut jucatorului X de catre adminul Y data ceasu" iar urmatoarele poze la fel ca in tutorial adik : a 2 poza o linie cu "Screenshot facut jucatorului X de catre adminul Y data ceasu" , a treia 2 linii !!

Alte metote de depistare :

Pasul 1: Ne uitam dupa un wall evident: playeri prin pereti, puncte pe pereti sau locuri ce par editate in paint. Daca pozele trec acest test, trecem la urmatorul pas.

Pasul 2: Ne uitam la timpul de jos, cel ce arata cat a mai ramas din runda(in pozele de mai sus se afla in dreapta sus). Hopa ! Se pare ca in exemplul asta timpul a ramas la fel. Este anti-ss? Nu suntem inca siguri, din simplul motiv ca este posibil ca jucatorului sa i se fi blocat pc-ul cand s-au facut pozele. Analizam daca este cazul:

1: Ne uitam unde este pozitionata tinta. Aici se pare ca tinta s-a miscat.
2: Ne uitam la chat: In cazul de fata a aparut ceva nou pe chat.
3: Ne uitam la munitie: Cantitatea de munitie s-a modificat pe parcursul pozelor.
4: Ne uitam in coltul din dreapta: Aici s-au produs inca 2 kill-uri din prima poza pana in ultima.
5: Ne uitam la Hp: In cazul de fata nu s-a schimbat.
6: Ne uitam in mijlocul ecranului. Unele plugin-uri de ss vor face poze cu un scris in mijloc, gen a 3 poza care e cu umpic de FB in ea"Player SepHiroTH time data si ora"(AICI CHIAR VA ROG SA TINETI CONT SI DE ASTA , PTR CA PLUGINU NOSTRU DACA NU MA INSEL IN A 2 POZA TREB SA CONTINA ASA CEVA"[CS16]PLAYER Vende ORA: data si ceas[CS16]"!! DECI DACA NU APARE IN NICI O POZA AR FI BINE SA VA UITATI CU ATENTI CA E SUSPECT DE ANTI-SS , DAR UNEORI SE POATE SA AIBA SI CS BUGURI SI SA NU IASA...ASA CA NU DATI BAN DIN PRIMA MAI ANALIZATI ODATA POZELE).

7- Exista si Anti-ss mai performante.Uneori se intampla ca pozele sa iasa perfect, sa nu existe nici o desincronizare intre ele, insa sa existe desincronizare fata de server. Spre exemplu pe server am facut pozele in secundele 30, 31 si 32. Pozele contrafacute vor aparea realizate la secundele 31, 32 si 33. Acesta este un caz clar de anti-ss.


Daca doar unul dintre criterii este indeplinit, probabil este doar o eroare a plugin-ului, insa daca doua sunt indeplinite atunci putem afirma ca este anti-ss. In cazul in care nici un criteriu din cele 6 nu este indeplinit, pc-ul jucatorului s-a blocat in momentul realizarii pozelor. Nu poti sti niciodata ce rasnita foloseste inculpatul.

ORICUM CU PLUGINU CARE IL AVEM PE SV SI CARE RULEAZA PE COMUNITATE TINETI CONT DE 2 ASPECTE MARI SI LATE LE DEPISTAREA ANTI - SS : 1-> Prima poza treb sa nu contina linia "Screenshot facut jucatorului X de catre adminul Y data ceasu" si 2 -> in una din poza treb sa aveti linia aia verde pe mijloc "Screenshot facut jucatorului X de catre adminul Y data ceasu" !!

AM terminat in totalitate acest TUTORIAL !!


Sper ca v-am fost de ajutor cu acest tutorial Acuma poate o sa va descurcati mai bine in ale adminatului !!
avatar
Icsulescu
Membru
Membru

Mesaje : 100
Data de inscriere : 12/06/2017
Puncte : 296
Reputatie : 0

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum